top of page

Maatschappelijke Deelname 

Meedoen voor iedereen 

Meedoen lijkt zo gemakkelijk, echter is het niet voor iedereen zo eenvoudig. Bilan cultuursensitieve re-integratie staat voor een inclusieve maatschappij. Juist ook voor jou met een bi-culturele achtergrond, wanneer je niet in Nederland bent geboren óf als je en minder goed de weg naar de juiste instanties vindt. Ook kan het zo zijn dat je in aanmerking komt voor regelingen waarvan je totaal geen weet hebt. Graag helpen wij bij het bevorderen van jouw maatschappelijke deelname zodat jij weer kunt meedoen. Samen gaan we in kaart brengen wat je in het verleden al hebt gedaan. Wat zijn je wensen en ambities voor de toekomst? Ook al kamp je met onzekerheid of heb je geen idee hoe alles werkt. Samen komen we in beweging zodat je structuur krijgt en deel kan gaan nemen aan activiteiten buiten de deur. 

Zou je het bijvoorbeeld fijn vinden om te gaan sporten en lid te worden van een vereniging. Lijkt het je interessant om vrijwilliger te worden of aan activiteiten deel te nemen bij het buurthuis in jouw wijk? Het gevoel van zingeving, plezier van onder de mensen zijn, kan je enorm goed doen en tegelijkertijd draagt dit bij aan het vergroten van je netwerk. Een win-win situatie dus. 

Laten we samen onderzoeken wat je mogelijkheden zijn, zodat je het beste uit jezelf haalt. 

Stap voor stap realiseren we jouw persoonlijke doelen. We gaan ervoor zorgen dat de koers die we samen nemen ook blijvend is. Natuurlijk zijn we er ook nog voor je wanneer je aan de volgende stap toe bent zoals 'Begeleiding bij Scholing' of een 'UWV Werkfit'-traject. Het UWV Werkfit-traject gaat altijd in overleg met je contactpersoon van het UWV.

Maatschappelijke_deelname_bilan-coaching.jpg
bottom of page