top of page

UWV trajecten

Preventie bij ziekteverzuim

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen.

Zorgt de zelfstandige of DGA wel goed voor zichzelf? Ze hebben de verantwoordelijkheid om goed voor hun werknemers te zorgen. Maar ook voor hen kan uitval door overbelasting op de loer liggen, misschien door de verantwoordelijkheid voor de werknemers wel eerder. Wat kan er gedaan worden om dat zoveel mogelijk te voorkomen?

Hier biedt Bilan het preventiepakket ziekteverzuim voor aan.

Preventiepakket ziekteverzuim

Om uitval of overbelasting bij zelfstandige of DGA's te voorkomen heeft Bilan cultuursensitieve re-integratie het preventiepakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit een maandabonnement welke uit verschillende instrumenten en modules is opgebouwd. Zo wordt het proces in eigen hand gehouden. 

De mogelijke instrumenten die modulair aangereikt worden bestaan uit: ​

Individuele coachsessies

Tijdens de coachsessies wordt zicht geboden op de preventieve zorg. 

Er zal ruimte zijn voor het delen van uitdagingen waar tegenaan gelopen wordt, zowel op privé als zakelijk gebied. 

Deze sessies kunnen fysiek in Harderwijk plaatsvinden, maar online of telefonisch is ook mogelijk, dit doet geen afbreuk aan het proces en de kwaliteit. 

Groepsgesprekken met andere DGA en/of ZZP-ers

Ervaring heeft geleerd dat groepsgesprekken een heel toegevoegde waarde kunnen hebben in het persoonlijke proces. Om de gemeenschappelijke uitdagingen met elkaar te delen en hierdoor vanuit het netwerk elkaar te kunnen vinden als dit nodig is. Het gevoel van er niet alleen voor te staan is hierin belangrijk, want hoe stevig de bestuurder/directeur of eigenaar van een bedrijf ook is, iedereen kent de momenten waarbij reflectie, het kunnen sparren en delen van verschillende perspectieven enorm kan bijdragen aan het persoonlijk welzijn.

E-learning

Bilan cultuursensitieve re-integratie heeft een e-learning ontwikkeld welke gericht is op preventie van ziekte uitval. Al haar kennis is hierin verwerkt en wordt regelmatig geüpdatet met relevante informatie. 

Deze e-learning kan op eigen tempo gevolgd worden en is gericht op preventief ziekteverzuim tegen te gaan. Dit wordt bereikt middels de drie pijlers bewustwording, beweging (verandering) en balans (consolidatie). Na het doorlopen van de e-learning ontvang de deelnemer een certificaat van deelname. 

Het preventiepakket ziekteverzuim is een abonnement waarmee structureel de tijd genomen wordt om te bouwen aan persoonlijk leiderschap onder begeleiding van een ervaren coach. 

Voor verzekeraars biedt het de mogelijkheid om de risico's te verkleinen op (langdurige) uitval van de verzekerden.

Er zijn drie abonnementsvormen beschikbaar, de minimale afname is één jaar. Het volledige traject zal begeleid worden door een NOBCO gecertificeerde coach. 

Pakket opties

1 uur per maand individuele coaching

 

Per maand: € 99,-

Pakket 1

Pakket 2

2 uur per maand individuele coaching

1 uur groepsgesprek per twee maanden

 

Per maand: € 250,-

Meest

gekozen

Pakket 3

2 uur per maand individuele coaching

1 uur groepsgesprek per twee maanden

Toegang tot e-learning

Per maand: € 275,-

SBF_Bilan coaching Diana Codfried LR-0525.jpg

Neem contact op

bottom of page