top of page

Samenwerkingen

Vanuit verbinding met mezelf en met anderen, stappen zetten...

Met een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder heb ik het beste van twee werelden kunnen ervaren. Mijn multiculturele achtergrond en de zoektocht naar mezelf hebben me gevormd naar de persoon die ik nu ben. Het heeft me bewust gemaakt van mijn kracht, mijn passie en geleerd dat het begint bij verbinding met mijzelf. Het moeder zijn heeft bij mij bevestigd dat een omgeving een effect heeft op de individuele ontwikkeling van een kind.

Vanuit deze interesse en passie heb ik bewust de keuze gemaakt te werken als coach en trainer. Ik breng daarom mijn eigen hoog gevoeligheid en multiculturele achtergrond in mijn werk. Mijn ervaring is dat vanuit verbinding met mijzelf en met anderen de mogelijkheid tot groei en ontwikkeling het grootst is.

SBF_Bilan coaching Diana Codfried-0803.jpg

Diana Codfried

Bilan cultuursensitieve reïntegratie 
Bilan coaching training & advies 

Diana Codfried
Lisanne Koppe.jpg

Buro Koppeling

Lisanne Koppe

Mijn naam is Lisanne Koppe (1978) getrouwd en moeder van 2 kinderen. Sinds een aantal jaren coach en begeleid ik met Buro Koppeling mens en organisatie.

 

Mijn werkwijze kenmerkt zich door de meerdere lagen waarop ik werk, vanuit intuïtie, lichaamsgericht, systemisch en cognitief. Geschikt voor life- en loopbaan vraagstukken, altijd in verbinding en met aandacht. We ontdekken samen het goud, jouw unieke potentieel, maar kijken ook juist naar de patronen die er zichtbaar worden en hoe je hiermee om kunt gaan. Het werken met (tafel) opstellingen geeft enorm veel inzichten in jouw unieke plek in het leven en de invloed die jouw achtergrond heeft, met alles wat er is.

Ook zet ik graag de wijsheid van het paard en de natuur in. Door uit te zoomen zie je het totale plaatje en ben je in staat met andere ogen te kijken. Zo kom je in contact met je eigen "blauwprint" en weet je weer wie je in essentie bent. Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Lisanne Koppe

Bilan ondersteun ik vooral in het UWV Werkfittraject, en hierin ervaar ik veel dankbaarheid dat ik mensen mag ondersteunen met een volgende ontwikkelstap richting (vrijwilligers-)werk. Een stap waardoor iemand zijn steentje bij kan dragen in de maatschappij en daardoor verbinding en zingeving ervaart in het leven.


Mensen met zelfvertrouwen en plezier het leven tegemoet zien treden, dat is waar ik mij met passie voor inzet vanuit Coachpraktijk DIO.

 

www.coachpraktijkdio.nl

Dio Muskette.jpg

Coachingspraktijk Dio

Dio Miskotte

Dio Miskotte
WhatsApp Image 2021-06-30 at 12.38.14 (2).jpeg

Samira Jahouhi

Mijn naam is Samira Jahouhi en maak sinds kort deel uit van Bilan cultuursensitieve re-integratie.

 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als arbeids- mediator en coach. Daarnaast zet ik mijn interculturele expertise ook in bij re-integratie trajecten. Ieder persoon is uniek en elk traject vraagt om een andere benadering. De belangrijkste factor waar het in elk traject om draait is communicatie. Bij de begeleiding van interculturele cliënten stem ik mijn communicatie af op specifieke culturele aspecten. Dit draagt bij aan vertrouwen en begrip en helpt allerlei nieuwe mogelijkheden te creëren.

 

Het mooiste resultaat is wanneer cliënten een nieuw perspectief (her)vinden.

Samira Jahouhi

Mijn naam is Orpheo Ormskerk van Orpheo Coacht. Ik ben coach en mentor voor mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun situaties en versterking nodig hebben om de verandering waar te maken.


Clienten zeggen dat ik precies die vraag stel die bij hun het ‘o ja’ moment bezorgen en hun triggert verder te kijken. Ik word vaak als grap ook wel ‘Orakel’ genoemd. Orakel in de zin van dat ik je altijd op pad stuur met een nieuwe verfrissende kijk op de situatie.

Ik kan goed luisteren, mee voelen maar ben wel resultaat gericht. Van mij kun je altijd die confronterende, rake vraag verwachten. De vraag die je weer aan het denken zet zodat je in actie komt.

Ik ben gelukkig getrouwd, 2 volwassen kinderen, dol op eten en Crossfit Fanaat.

Orpheo Ormskerk.png

Orpheo Ormskerk

Orpheo Ormskerk
Julette Rijkrank
Juliette Rijnfrank.jpg

Juliette Rijnfrank

Mijn naam is Juliette Rijnfrank en ik woon in Den Haag. In mijn jeugd woonde ik in Leusden en vanaf mijn 18e ben ik gaan reizen. Via Israël kwam ik in Brazilië terecht, waar ik mijn studie Portugese letteren heb gevolgd, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. 

Terug in Nederland, ben ik gaan werken als beëdigd tolk en vertaler Portugees. Ook werk ik samen met bureau Compasso Social aan integratieprojecten voor de Braziliaanse gemeenschap in Nederland. Dialoog en interculturele communicatie/sensitiviteit zijn hierin kernwoorden. 

Vanuit dit werk ben ik nu sinds 2018 ook als intercultureel en systemisch coach actief. Kijken naar je emotionele bagage, je levensverhaal en jouw plek in het geheel. Een open houding,  en voorbij de woorden luisteren, zo probeer ik de cliënt te benaderen. Verder geef ik ook een paar keer per jaar interculturele en reconstructieve workshops. Ik kijk er naar uit om voor Bilan Coaching aan de slag te gaan.

Pien Bos
WhatsApp Image 2021-11-01 at 11.34.32 (1).jpeg

Pien Bos

Loopbaan- en talentencoach 'Pien Bos'

Mijn naam is Pien Bos. Ik bemiddel vanuit een maatschappelijke organisatie al meer dan 11 jaar mensen richting vrijwilligerswerk. Daarnaast ben ik loopbaan- en talentcoach.


In ieder mens schuilt talent en voor de één is dat talent makkelijker te vinden en in te zetten dan voor de ander. Ik word blij wanneer ik mensen ondersteuning mag bieden in de zoektocht richting (vrijwilligers-)werk. Creativiteit is een talent van mezelf dat ik inzet tijdens dat proces. Bijvoorbeeld door middel van (loopbaan)schrijven of rollenspellen.


Voor meer informatie: www.pienbos.nl

Ik ben Karina, samenwonend in Breda. Naast coachen, ben ik werkzaam als manufacturing supervisor in een productie omgeving. Coachen en leidinggeven loopt in elkaar over en versterkt elkaar, daarom voelt dit als een heerlijke combinatie. 

 

Ik coach vooral op ‘wat wil ik/ wat geeft me voldoening’ en perspectief verandering.  Een heerlijke positieve aanpak kenmerkt mij. De diepte ingaan en vooruitkijken. Dat wens ik iedereen. 

Karina.jpg

Karina-Esmaralda Hagenaar

Karina-Esmaralda Hagenaa
Foto Ada Franse Bilan.jpg

Ada Franse

Mijn naam is Ada Franse en ik woon in De Glind, een bijzonder dorp waar kinderen worden opgevangen die om een of andere reden niet meer thuis kunnen wonen. In ons gezinshuis begeleiden we kinderen en jongeren richting volwassenheid.

Sinds 1998 werk ik als beëdigd tolk en vertaler Chinees en ook ondersteun ik Chineestalige gezinnen bij inburgering en opvoeding. Bij allerlei (vrijwilligers)projecten (o.a. KrijgdeKleertjes en beroepsoriëntatieprojecten) houd ik mij bezig met (re)integratie. Voor elk mens is het van belang om mee te kunnen doen in de maatschappij en zijn/haar talenten in te kunnen zetten. Onbevooroordeeld luisteren en proberen te begrijpen wat iemand beweegt, is het startpunt om tot verandering te komen. In 2020 ben ik gestart met een opleiding tot psychosociaal counsellor om hier nog meer in te leren.

Ada Franse

Laureen is opgeleid coach en ervaren met cultuur sensitief werken. Ze spreekt Swahili, Engels en Nederlands en is inzetbaar in de regio Amsterdam. 

Al meer dan de helft van mijn leven woon ik nu in Nederland vanuit mijn geboorteland, Tanzania. Dankbaar dat ik vanaf een jonge leeftijd twee verschillende culturen heb mogen ervaren. Voor mij was het niet moeilijk om mijn plek te vinden in Nederland door mijn enorme interesse voor verschillende culturen. Wel was het moeilijk dat bijna mijn hele familie nog in Tanzania was en dat we ons manier van contact houden moesten aanpassen. Daarom kan ik mij goed inleven in mensen die naar Nederland zijn gekomen, of zijn opgevoed met culturen die net anders zijn dan wat hier voor zich spreekt. 

 

De belangrijkste waarde die ik van jongs af aan heb vastgehouden is liefde. Liefde voor de mensen om me heen maar ook erg belangrijk, voor mezelf.
Deze quote van Nelson Mandela beschrijft het goed.

"There is only one thing that has power completely, and that is love. Because when a man loves, he seeks no power, and therefore he has power"

Laureen.jpg

Laureen Kinanawa

Laureen Kinanawa
image_6483441.JPG

Selma Akozbek

Mijn naam is Selma Akozbek, geboren in Turkije en woonachtig in Delft.

 

De rode draad in mijn loopbaan is om anderen in hun kracht te zetten. Ik ben altijd maatschappelijk betrokken geweest hetzij op werkvlak als in mijn privéleven. Het is voor mij een persoonlijke verrijking om anderen te begeleiden, versterken, enthousiasmeren en overtuigend in hun eigen kracht te zetten. Verder begeleid en coach ik vooral jongvolwassen die in twee culturen leven. 

Daarnaast houd ik van reizen door Europa, word ik geïnspireerd door de gedichten en quotes van Mevlana Rumi en luister ik graag naar muziek (vooral Arabische muziek).

Selma Akozbek

Anne, een creatieve meertalige leider met 15 jaar wereldwijde ervaring in Fortune 250, heeft multiculturele Supply Chain-teams geleid en cross-functioneel gewerkt met commerciële en ondersteunende functies. Haar ervaring omvat FMCG, retail en productie-industrie. 


Anne gelooft dat het verbeteren van ons welzijn en onze relaties een voorwaarde is voor betere prestaties. Haar holistische benadering verbindt individuen en teams tot hun kern, verhoogt hun welzijn en ontketent hun volledige potentieel.

 

Anne is moeder van 2 jongens, een foodie en een concert geek. Ze beoefent regelmatig Aikido en Improv. Door haar vaardigheden en ervaring te combineren, biedt ze onconventionele en transformatieve programma's als leiderschaps- en teamcoach, coachbegeleider en Pilates-instructeur.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-05-10 om 14.53.04.jpg

Anne Gélébart

Anne
Afbeelding van WhatsApp op 2023-03-29 om 15.10_edited.jpg

Keltoum Labbari

Ik ben Keltoum Labbari en ik ben opgegroeid in Harderwijk en sinds 2012 woon ik samen met mijn man en drie kinderen in Hierden. 

Diana heb ik leren kennen via een vriendin en er was meteen een klik. Diana was op zoek naar een project assistent en ik naar een nieuwe uitdaging. Ik vind het erg mooi dat Diana zich inzet voor de multiculturele samenleving. De missie van Bilan coaching en advies spreekt mij aan. Als project assistent ondersteun ik Diana bij haar werkzaamheden. 

 

In mijn vrije tijd kan ik intens genieten van lekker eten nieuwe gerechten proberen en samen zijn met mijn gezin en familie.

Keltoum Labbari

Neem contact op

bottom of page