top of page

Samenwerkingen

Vanuit verbinding met mezelf en met anderen, stappen zetten...

Met een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder heb ik het beste van twee werelden kunnen ervaren. Mijn multiculturele achtergrond en de zoektocht naar mezelf hebben me gevormd naar de persoon die ik nu ben. Het heeft me bewust gemaakt van mijn kracht, mijn passie en geleerd dat het begint bij verbinding met mijzelf. Het moeder zijn heeft bij mij bevestigd dat een omgeving een effect heeft op de individuele ontwikkeling van een kind.

Vanuit deze interesse en passie heb ik bewust de keuze gemaakt te werken als coach en trainer. Ik breng daarom mijn eigen hoog gevoeligheid en multiculturele achtergrond in mijn werk. Mijn ervaring is dat vanuit verbinding met mijzelf en met anderen de mogelijkheid tot groei en ontwikkeling het grootst is.

SBF_Bilan coaching Diana Codfried-0803.jpg

Diana Codfried

Bilan cultuursensitieve reïntegratie 
Bilan coaching training & advies 

Diana Codfried
Lisanne Koppe.jpg

Buro Koppeling

Lisanne Koppe

Mijn naam is Lisanne Koppe (1978) getrouwd en moeder van 2 kinderen. Sinds een aantal jaren coach en begeleid ik met Buro Koppeling mens en organisatie.

 

Mijn werkwijze kenmerkt zich door de meerdere lagen waarop ik werk, vanuit intuïtie, lichaamsgericht, systemisch en cognitief. Geschikt voor life- en loopbaan vraagstukken, altijd in verbinding en met aandacht. We ontdekken samen het goud, jouw unieke potentieel, maar kijken ook juist naar de patronen die er zichtbaar worden en hoe je hiermee om kunt gaan. Het werken met (tafel) opstellingen geeft enorm veel inzichten in jouw unieke plek in het leven en de invloed die jouw achtergrond heeft, met alles wat er is.

Ook zet ik graag de wijsheid van het paard en de natuur in. Door uit te zoomen zie je het totale plaatje en ben je in staat met andere ogen te kijken. Zo kom je in contact met je eigen "blauwprint" en weet je weer wie je in essentie bent. Ik zie er naar uit je te ontmoeten.

Lisanne Koppe

Bilan ondersteun ik vooral in het UWV Werkfittraject, en hierin ervaar ik veel dankbaarheid dat ik mensen mag ondersteunen met een volgende ontwikkelstap richting (vrijwilligers-)werk. Een stap waardoor iemand zijn steentje bij kan dragen in de maatschappij en daardoor verbinding en zingeving ervaart in het leven.


Mensen met zelfvertrouwen en plezier het leven tegemoet zien treden, dat is waar ik mij met passie voor inzet vanuit Coachpraktijk DIO.

 

www.coachpraktijkdio.nl

Dio Muskette.jpg

Coachingspraktijk Dio

Dio Miskotte

Dio Miskotte
WhatsApp Image 2021-06-30 at 12.38.14 (2).jpeg

Samira Jahouhi

Mijn naam is Samira Jahouhi en maak sinds kort deel uit van Bilan cultuursensitieve re-integratie.

 

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als arbeids- mediator en coach. Daarnaast zet ik mijn interculturele expertise ook in bij re-integratie trajecten. Ieder persoon is uniek en elk traject vraagt om een andere benadering. De belangrijkste factor waar het in elk traject om draait is communicatie. Bij de begeleiding van interculturele cliënten stem ik mijn communicatie af op specifieke culturele aspecten. Dit draagt bij aan vertrouwen en begrip en helpt allerlei nieuwe mogelijkheden te creëren.

 

Het mooiste resultaat is wanneer cliënten een nieuw perspectief (her)vinden.

Samira Jahouhi

Mijn naam is Orpheo Ormskerk van Orpheo Coacht. Ik ben coach en mentor voor mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor hun situaties en versterking nodig hebben om de verandering waar te maken.


Clienten zeggen dat ik precies die vraag stel die bij hun het ‘o ja’ moment bezorgen en hun triggert verder te kijken. Ik word vaak als grap ook wel ‘Orakel’ genoemd. Orakel in de zin van dat ik je altijd op pad stuur met een nieuwe verfrissende kijk op de situatie.

Ik kan goed luisteren, mee voelen maar ben wel resultaat gericht. Van mij kun je altijd die confronterende, rake vraag verwachten. De vraag die je weer aan het denken zet zodat je in actie komt.

Ik ben gelukkig getrouwd, 2 volwassen kinderen, dol op eten en Crossfit Fanaat.

Orpheo.jpg

Orpheo Ormskerk

Orpheo Ormskerk
Julette Rijkrank
Juliette Rijnfrank.jpg

Juliette Rijnfrank

Mijn naam is Juliette Rijnfrank en ik woon in Den Haag. In mijn jeugd woonde ik in Leusden en vanaf mijn 18e ben ik gaan reizen. Via Israël kwam ik in Brazilië terecht, waar ik mijn studie Portugese letteren heb gevolgd, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. 

Terug in Nederland, ben ik gaan werken als beëdigd tolk en vertaler Portugees. Ook werk ik samen met bureau Compasso Social aan integratieprojecten voor de Braziliaanse gemeenschap in Nederland. Dialoog en interculturele communicatie/sensitiviteit zijn hierin kernwoorden. 

Vanuit dit werk ben ik nu sinds 2018 ook als intercultureel en systemisch coach actief. Kijken naar je emotionele bagage, je levensverhaal en jouw plek in het geheel. Een open houding,  en voorbij de woorden luisteren, zo probeer ik de cliënt te benaderen. Verder geef ik ook een paar keer per jaar interculturele en reconstructieve workshops. Ik kijk er naar uit om voor Bilan Coaching aan de slag te gaan.

Mijn naam is Marije Peters (1975), eind 40 en ik woon in Bussum. Met mijn eigen bedrijf De Koru Stijl ga ik voor voluit leven vol vertrouwen. En zo sta ik zelf ook graag in het leven!

Voor mij staat 'voluit leven vol vertrouwen' voor doen waar je blij van wordt, waar je goed in bent. Het leven leven met jouw waarden dichtbij. Tegenslagen -groot en klein- horen erbij en door meer in lijn te leven en werken met je eigen waarden en je talenten, hoe groter je veerkracht is. Ik vind het belangrijk om je potentieel volledig te benutten, persoonlijk en professioneel.

Mijn spreekwoordelijke rugzak is gevuld met opleidingen, cursussen, workshops omdat ik veel leuk en interessant vind. Mijn basis zit in de studie Psychologie en mijn nieuwsgierig- heid naar mensen, systemen en mensen in systemen. 

Thema's die regelmatig voorbij komen bij mijn coachees zijn je talenten inzetten en terugkomen na een burnout.

Jouw pad ontvouwt zich verder als je mogelijkheden ziet. Niet kiezen of delen, maar een speelveld met meerdere opties. Met aandacht, humor en een scherpe blik ben ik aanwezig. Zo kan jij moeiteloos en met passie je weg veerkrachtig vervolgen met nieuw perspectief.

Voluit leven vol vertrouwen.

 

Voor meer informatie: www.dekorustijl.nl

Marije.jpg

Marije Peters

Marije Peters
Pien Bos
WhatsApp Image 2021-11-01 at 11.34.32 (1).jpeg

Pien Bos

Loopbaan- en talentencoach 'Pien Bos'

Mijn naam is Pien Bos. Ik bemiddel vanuit een maatschappelijke organisatie al meer dan 11 jaar mensen richting vrijwilligerswerk. Daarnaast ben ik loopbaan- en talentcoach.


In ieder mens schuilt talent en voor de één is dat talent makkelijker te vinden en in te zetten dan voor de ander. Ik word blij wanneer ik mensen ondersteuning mag bieden in de zoektocht richting (vrijwilligers-)werk. Creativiteit is een talent van mezelf dat ik inzet tijdens dat proces. Bijvoorbeeld door middel van (loopbaan)schrijven of rollenspellen.


Voor meer informatie: www.pienbos.nl

Foto Ada Franse Bilan.jpg

Ada Franse

Mijn naam is Ada Franse en ik woon in De Glind, een bijzonder dorp waar kinderen worden opgevangen die om een of andere reden niet meer thuis kunnen wonen. In ons gezinshuis begeleiden we kinderen en jongeren richting volwassenheid.

Sinds 1998 werk ik als beëdigd tolk en vertaler Chinees en ook ondersteun ik Chineestalige gezinnen bij inburgering en opvoeding. Bij allerlei (vrijwilligers)projecten (o.a. KrijgdeKleertjes en beroepsoriëntatieprojecten) houd ik mij bezig met (re)integratie. Voor elk mens is het van belang om mee te kunnen doen in de maatschappij en zijn/haar talenten in te kunnen zetten. Onbevooroordeeld luisteren en proberen te begrijpen wat iemand beweegt, is het startpunt om tot verandering te komen. In 2020 ben ik gestart met een opleiding tot psychosociaal counsellor om hier nog meer in te leren.

Ada Franse

Laureen is opgeleid coach en ervaren met cultuur sensitief werken. Ze spreekt Swahili, Engels en Nederlands en is inzetbaar in de regio Amsterdam. 

Al meer dan de helft van mijn leven woon ik nu in Nederland vanuit mijn geboorteland, Tanzania. Dankbaar dat ik vanaf een jonge leeftijd twee verschillende culturen heb mogen ervaren. Voor mij was het niet moeilijk om mijn plek te vinden in Nederland door mijn enorme interesse voor verschillende culturen. Wel was het moeilijk dat bijna mijn hele familie nog in Tanzania was en dat we ons manier van contact houden moesten aanpassen. Daarom kan ik mij goed inleven in mensen die naar Nederland zijn gekomen, of zijn opgevoed met culturen die net anders zijn dan wat hier voor zich spreekt. 

 

De belangrijkste waarde die ik van jongs af aan heb vastgehouden is liefde. Liefde voor de mensen om me heen maar ook erg belangrijk, voor mezelf.
Deze quote van Nelson Mandela beschrijft het goed.

"There is only one thing that has power completely, and that is love. Because when a man loves, he seeks no power, and therefore he has power"

Laureen.jpg

Laureen Kinanawa

Laureen Kinanawa
image_6483441.JPG

Selma Akozbek

Mijn naam is Selma Akozbek, geboren in Turkije en woonachtig in Delft.

 

De rode draad in mijn loopbaan is om anderen in hun kracht te zetten. Ik ben altijd maatschappelijk betrokken geweest hetzij op werkvlak als in mijn privéleven. Het is voor mij een persoonlijke verrijking om anderen te begeleiden, versterken, enthousiasmeren en overtuigend in hun eigen kracht te zetten. Verder begeleid en coach ik vooral jongvolwassen die in twee culturen leven. 

Daarnaast houd ik van reizen door Europa, word ik geïnspireerd door de gedichten en quotes van Mevlana Rumi en luister ik graag naar muziek (vooral Arabische muziek).

Selma Akozbek

Anne, een creatieve meertalige leider met 15 jaar wereldwijde ervaring in Fortune 250, heeft multiculturele Supply Chain-teams geleid en cross-functioneel gewerkt met commerciële en ondersteunende functies. Haar ervaring omvat FMCG, retail en productie-industrie. 


Anne gelooft dat het verbeteren van ons welzijn en onze relaties een voorwaarde is voor betere prestaties. Haar holistische benadering verbindt individuen en teams tot hun kern, verhoogt hun welzijn en ontketent hun volledige potentieel.

 

Anne is moeder van 2 jongens, een foodie en een concert geek. Ze beoefent regelmatig Aikido en Improv. Door haar vaardigheden en ervaring te combineren, biedt ze onconventionele en transformatieve programma's als leiderschaps- en teamcoach, coachbegeleider en Pilates-instructeur.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-05-10 om 14.53.04.jpg

Anne Gélébart

Anne Gélébart
Aleksandra.jpg

Aleksandra Wojtysiak

Aleksandra Wojtysiak is mijn naam, owner en founder van Taalbureau Accent. Taaldocent, tolk, auteur, trainer, coach. You name it! 

 

Met een passie voor taal én cultuur ga ik bevlogen aan de slag! Je kunt bij mij terecht voor alle behoeften op het gebied van taal. Ik verbind mijn taalgenoten met de Nederlandse cultuur  door mijn enthousiasme help ik mensen om stapje extra te zetten in hun ontwikkeling.  

 

Mijn krachten: ik spreek Pools en Nederlands en ik ben bevlogen in mijn werk!

 

In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, breng ik tijd door met mijn fantastische gezin en doe ik even NIKS (ja, ook dat lukt me soms 😉)  


Leuk weetje: ik ben meervoudig Nederlands Kampioen Ballroom Classic Showdance! Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Aleksandra Wojtysiak

Ik ben Tara Deekman. Anderen omschrijven mij als meevoelend en probleemoplossend en weten mij dan ook vaak te vinden voor advies. Graag help ik hen knoopjes los te maken, eigen krachten te herkennen en talenten optimaal te benutten. Nadat ik zelf te maken kreeg met levensingrijpende gebeurtenissen en ik mijn eigen balans terug moest vinden, wist ik: ik wil anderen hier als professial bij helpen. Na een aantal jaar in het communicatievak te hebben gewerkt, besloot ik mijn kennis uit te breiden en me te laten certificeren als coach. Vervolgens ben ik gestart met mijn eigen praktijk ‘Later als ik af ben’. Bepakt met intuïtieve, psychologische en systemische kennis, help ik anderen sindsdien hun balans vinden. Hiernaast ben ik ook beeldend kunstenaar. Iets wat je soms misschien ook terug zult zien in mijn coachingsaanpak.

 

Mijn bi-culturele achtergrond en liefde voor reizen maken dat ik alle situaties zoveel mogelijk met een open blik en respect voor de achtergrond van de ander benader. Ik ben dan ook blij om in opdracht van Bilan te mogen coachen.

Tara Deekman - Bilan.jpg

Tara Deekman

"Later als ik af ben"

Tara Deekman
Hatice Aydin – Yardimci.jpg

Hatice Aydin – Yardimci

Mijn naam is Hatice Aydin – Yardimci, sinds kort gestart als re-integratie coach bij Bilan cultuursensitieve re-integratie. Daarnaast ben ik ook werkzaam als ambulant (intercultureel) begeleider/hulpverlener.

Het eerste gesprek met Diana sprak mij erg aan, de aandacht voor cultuur sensitiviteit heeft mij  extra gemotiveerd om met Bilan een samenwerking aan te gaan.

 

Gedurende mijn loopbaan heb ik veel gewerkt voor de doelgroep met een niet Nederlandse achtergrond.

Persoonlijk vind ik het belangrijk om een bijdrage te mogen leveren aan een samenleving waar aandacht is voor diversiteit en cultuursensitief werken.

 

Ik ben getrouwd en heb 2 volwassen kinderen, in mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie waar ik kan genieten van de zon en de zee.

Hatice Aydin - Yardimci

Mijn naam is Noémi van Duijvenbode en sinds kort ben ik de samenwerking aangegaan met Bilan cultuursensitieve re-integratie B.V. Soms ontmoet je iemand met wie je gelijk in een hele fijne verbinding bent, en dit was het geval tijdens de gesprekken met Diana Codfried. Daarnaast richt ik mij met mijn bedrijf onder andere op (loopbaan-)begeleiding van opgeleide anderstaligen, gezien mijn persoonlijke ervaring met andere culturen en integratie in Nederland. Een gemene deler dus met Diana’s missie op vlak van cultuursensitieve begeleiding.

Binnen mijn praktijk voor coaching en talentontwikkeling "Anders Verder" werk ik vanuit de overtuiging dat leren-werken-integreren vanuit TALENTEN de beste weg is voor iedereen die met plezier en energie wil werken & leven.

 

Als professional heb ik een positieve en doelgerichte benadering om iemand te helpen vanuit zelfvertrouwen en zelfkennis keuzes te maken die aansluiten op haar/zijn kwaliteiten, voorkeuren en mogelijkheden. Mijn manier van werken kenmerkt zich door zorgvuldigheid, focus en resultaatgerichtheid.

Noémi.jpg

Noémi van Duijvenbode

"Anders verder"

Noémi van Duijenbode
Mirjam Udo.JPEG

Mirjam Udo

Mijn naam is Mirjam Udo, beëdigd vertaler en tolk Spaans - Nederlands. Ik werk veel met mensen met verschillende multiculturele achtergronden. Daardoor weet ik hoe belangrijk communicatie in de eigen taal is en wat de invloed van een andere cultuur is.

Naast die kennis, draait het natuurlijk om een goed inlevingsvermogen. Het is mijn doel om echt te begrijpen wat anderstaligen doormaken en hoe ik hen het beste kan ondersteunen en adviseren. Verder helpen mijn sociale vaardigheden om ondersteuning te bieden en effectieve oplossingen te vinden voor de uitdagingen waarmee mensen met een andere achtergrond worden geconfronteerd.

 

Als je met mij werkt, herken je hopelijk mijn praktische instelling, empathie, geduld en doorzettingsvermogen. Daarmee probeer ik een positieve bijdrage te leveren aan onze maatschappij

Mirjam Udo

Mijn naam is Ilim Urper, mijn levensreis begon in een klein Turks dorpje waar mijn kindertijd gevuld was met vrijheid, buiten zijn en de warmte van een hechte gemeenschap. Het heeft de basis gelegd voor de kernwaarden die nu nog steeds terugkomen in mijn leven en mijn werk: vrijheid, verbinding en authenciteit. 

 

Ik geloof oprecht dat er in ieder van ons een schat aan potentie en wijsheid schuilt. Maar soms hebben we iemand nodig die ons helpt om deze schatten te onthullen én te benutten. Iemand die jou een spiegel voorhoudt. Als coach begeleid ik je met liefde bij dit proces. Ik moedig je aan als het voor jou net iets te spannend wordt. Ik ben er voor je op de plek waar je je verbindt met jezelf, zodat je op je eigen manier gaat ontdekken waar jouw behoeftes liggen. 

Een behoefte die puur gebaseerd is op jouw reis en jouw verlangen als mens om te doen waar je goed in bent.  

We gaan aan de slag met je zelfvertrouwen, het ontwikkelen van je veerkracht of het vinden van antwoorden op de vragen die jou misschien al langere tijd bezighouden. 

Wat belemmert mensen in hun persoonlijke ontwikkeling of wat maakt juist dat ze in beweging komen en persoonlijke groei doormaken? 

 

Uniek aan mijn werk is mijn multiculturele achtergrond en mijn opleiding Transcultureel Systemisch Werk. Daardoor help ik je niet alleen als ervaringsdeskundige maar ook als professional bij de effecten van migratie op ons systeem. 

Ilim.jpg

Ilim Urper

"Coaching by Ilim"

Ilim Urper
coach.jpg

Marit Hofman

Als dochter van ontwikkelingswerkers ben ik in veel verschillende landen opgegroeid. Hoewel mijn paspoort Nederlands is, ben ik geboren in Noorwegen en heb ik als kind en tiener gewoond in Oeganda, Ethiopië, de Verenigde Staten en in Kenia. 

Toen ik 18 was kwam in naar Nederland. Wel Nederlands sprekend, maar ik drukte mij destijds vooral uit in het Engels. Nederland was een heel nieuw land voor mij, en ik moest nog veel leren en ontdekken. Dat vond ik regelmatig erg lastig! 


Inmiddels ben ik wat jaren verder, en aardig goed ingeburgerd in Nederland. Het werken met en voor mensen met een migratieachtergrond blijf ik erg boeiend vinden. Ik vind het leuk en interessant om mijn brede multiculturele perspectief steeds verder uit te bouwen en in te zetten. 
In het verleden ben ik voornamelijk bezig geweest met het coördineren van vrijwilligers en vrijwilligerswerk op verschillende manieren en met verschillende doelgroepen. Met bedrijven, stichtingen, scholen en met maatschappelijke organisaties, voor mensen met een uitkering en statushouders  tot wethouders en burgemeesters. Hoe meer variatie, hoe leuker!

Mijn kracht zit in het aansluiten bij waar mensen zijn, en vooral inzetten op waar er mogelijkheden zijn voor het groeien en (door)ontwikkelen. Ik gebruik daarbij mijn eigen ervaring, diverse opleidingen en cursussen en gebruik daarbij ook diverse creatieve middelen. 
Ik ben nieuwsgierig en open en eerlijk over wat er wel en niet kan. Graag richt ik mij op groei en ontplooiing, en sta te juichen aan de zijlijn bij elke stap die genomen wordt. 

 

Wees welkom om te ontdekken wat je allemaal kan!

Martit Hofma

Mijn naam is Soufiane Achtot; de letterlijke vertaling van mijn naam is 'puurheid', en zo sta ik ook bekend om mijn identiteit.

 

Met boordevol energie ga ik graag het gesprek met iemand aan, met als doel om echt te luisteren, en dus niet alleen te 'horen'. Ik geef hen de aandacht die ieder uniek individu verdient. Mijn motto: "no judgment". 

 

Verder ben ik getrouwd en heb ik drie jongens in huis die zich in verschillende levensfasen bevinden en hun eigen doorbraken maken. Ik besteed graag mijn tijd aan reizen, en het is niet verkeerd om te zeggen dat ik een ware sportliefhebber ben op het gebied van MMA; ik doe dit al ruim 16 jaar.

 

Diana heb ik recentelijk leren kennen, en haar missie en visie waren meteen een schot in de roos. Alles klopte en het geeft me tevens energie om er te zijn voor degenen die het nodig hebben. 

 

Kortom, het doorbreken van onzichtbare barrières en deze weer zichtbaar maken, heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben!

soufiane.png

Soufiane Achtot

Soufiane Achtot
Habib.png

Habib Rezai - de Keizer

Als beëdigd tolk Dari, contentmaker, re-integratiecoach en sociaal werker met 6 jaar ervaring in het begeleiden van alleenstaande minderjarige vluchtjongeren, heb ik mijn eigen unieke reis doorgemaakt. Net zoals ik 26 jaar geleden begon met 'staatsloos' in mijn ID, begrijp ik hoe deze status een diepgaande impact kan hebben.

Mijn ervaring als Nederlandse Afghaan en Afghaanse Nederlander stelt mij in staat de complexiteit van het leven van nieuwkomers en anderstaligen te doorgronden.


Als oudste zoon heb ik mijn ouders geleid bij hun start in Nederland, wat mijn veerkracht en aanpassingsvermogen heeft versterkt. 

Deze ervaringen hebben mijn coachingsvaardigheden verfijnd, waardoor ik niet alleen een ondersteunend netwerk voor mijn familie heb gecreëerd, maar ook door mijn coachende houding hen in deze nieuwe context zelfstandiger en daadkrachtiger heb gemaakt.

 

Mijn kracht ligt in mijn snelle aanpassingsvermogen, empathie en het vermogen om positieve sturing te bieden aan nieuwkomers en anderstaligen. Ik kijk ernaar uit om deze vaardigheden in te zetten ten behoeve van groei en welzijn.

Habib Rezai - de Keizer

Ik ben Bianca, ben geboren in Suriname en woon al 50 jaar in Nederland. Samen met mijn man en zoon woon ik in Rotterdam.

 

In mijn vrije tijd lees ik graag en probeer twee keer in de week naar de sportschool te gaan. Dit zijn activiteiten die me naast mijn werk heel veel energie geven.

 

Ik ben een goede luisteraar, kan mensen motiveren en in beweging krijgen.

 

Het is voor mij erg belangrijk om samen met de mensen op zoek te gaan naar oplossingen. Op het moment dat mensen geprikkeld worden om een oplossing te vinden kan ik ze daarbij ondersteunen en tools aanreiken. Het zelf bedenken van de oplossing zorgt dat deze gedragen wordt door de cliënt.

Ik ben erg blij dat ik bij Diana terecht ben gekomen. Haar visie op het werk spreekt mij enorm aan.

Bianca 1.jpg

Bianca van Koorndijk

Bianca van Koorndijk
Afbeelding van WhatsApp op 2023-03-29 om 15.10_edited.jpg

Keltoum Labbari

Ik ben Keltoum Labbari en ik ben opgegroeid in Harderwijk en sinds 2012 woon ik samen met mijn man en drie kinderen in Hierden. 

Diana heb ik leren kennen via een vriendin en er was meteen een klik. Diana was op zoek naar een project assistent en ik naar een nieuwe uitdaging. Ik vind het erg mooi dat Diana zich inzet voor de multiculturele samenleving. De missie van Bilan coaching en advies spreekt mij aan. Als project assistent ondersteun ik Diana bij haar werkzaamheden. 

 

In mijn vrije tijd kan ik intens genieten van lekker eten nieuwe gerechten proberen en samen zijn met mijn gezin en familie.

Keltoum Labbari

Neem contact op

bottom of page