top of page

UWV trajecten

Preventie bij ziekteverzuim

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen.

In de rol van werkgever of ondernemer wil je goed zorgen voor je werknemers. Voor sommige werknemers ligt uitval door overbelasting sneller op de loer liggen dan bij andere. Wanneer je hiervan op de hoogte bent kan je hier iets aan doen als werkgever. Het preventiepakket van Bilan zou hier een mooi onderdeel van kunnen zijn. 

Preventiepakket ziekteverzuim

Om uitval of overbelasting te voorkomen heeft Bilan cultuursensitieve re-integratie het preventiepakket ontwikkeld.

Dit pakket bestaat uit een maandabonnement welke uit verschillende instrumenten en modules is opgebouwd.

Zo blijft de medewerker eigenaar van het eigen proces. 

De mogelijke instrumenten die modulair aangereikt worden bestaan uit: ​

Individuele coachsessies

Tijdens de coachsessies wordt zicht geboden op de preventieve zorg. 

Er zal ruimte zijn voor het delen van uitdagingen waar je tegen aanloopt, zowel op privé als zakelijk gebied. 

Deze sessies kunnen fysiek in Harderwijk plaatsvinden, maar online of telefonisch is ook mogelijk en ervaring heeft geleerd dat dit geen afbreuk doet aan jouw proces en kwaliteit. 

Groepsgesprekken met andere DGA en/of ZZP-ers

Ervaring heeft geleerd dat groepsgesprekken een heel toegevoegde waarde kunnen hebben in het persoonlijke proces. Om de gemeenschappelijke uitdagingen met elkaar te delen en hierdoor vanuit het netwerk elkaar te kunnen vinden als dit nodig is. Je zal het gevoel krijgen dat je er niet alleen voor staat, want hoe stevig je als bestuurder/directeur of eigenaar van bedrijf ook bent, we kennen allemaal de momenten waarbij reflectie, het kunnen sparren en delen van verschillende perspectieven enorm kan bijdragen aan het persoonlijk welzijn.

E-learning

Bilan cultuursensitieve re-integratie heeft een e-learning ontwikkeld welke gericht is op preventie van ziekte uitval. Al haar kennis is hierin verwerkt en wordt regelmatig geüpdatet met relevante informatie. 

Deze e-learning kan je op eigen tempo volgen en is gericht op preventief ziekteverzuim tegen te gaan. Dit wordt bereikt middels de drie pijlers bewustwording, beweging (verandering) en balans (consolidatie). Na het doorlopen van de e-learning ontvang je een certificaat van deelname. 

Het preventiepakket ziekteverzuim is een abonnement waarmee de tijd wordt genomen en ruimte gunt om structureel tijd in te bouwen onder begeleiding van een ervaren coach. 

Er zijn drie abonnementsvormen beschikbaar, de minimale afname is één jaar. Het volledige traject zal begeleid worden door een NOBCO gecertificeerde coach. Met dit pakket wordt de kans op (langdurige) uitval van de werknemer verkleind. 

Pakket opties

1 uur per maand individuele coaching

 

Per maand: € 99,-

Pakket 1

Pakket 2

2 uur per maand individuele coaching

1 uur groepsgesprek per twee maanden

 

Per maand: € 250,-

Meest

gekozen

Pakket 3

2 uur per maand individuele coaching

1 uur groepsgesprek per twee maanden

Toegang tot e-learning

Per maand: € 275,-

SBF_Bilan coaching Diana Codfried LR-0525.jpg

Neem contact op

bottom of page