top of page

UWV trajecten

Nazorgpakket

Na een ziekteperiode weer aan het werk gaan valt niet mee.

Na een ziekteperiode weer aan de slag te gaan kan soms best tegenvallen. Re-integreren in je originele functie of in een andere functie bij hetzelfde bedrijf. Maar beginnen in een volledig nieuwe branche is ook niet ondenkbaar. Vanuit de positie van ziek zijn, beter worden en herstel om jezelf weer te laten zien in het arbeidsproces kost energie. En hoe kan je deze energie het beste reguleren voor langdurig behoud?

Re-integreren kost tijd

Gaandeweg kun je ervaren dat er een terugval op de loer ligt, of dat deze al zijn intrede heeft gedaan... De gevraagde competenties om dit tegen te gaan kosten tijd om deze je volledig eigen te maken. Of wellicht zijn er andere zaken gaan spelen die invloed hebben op jouw welbevinden. Het is dan fijn om terug te kunnen vallen op het nazorgpakket. Met een gecertificeerde NOBCO coach blijf je maandelijks in contact om te blijven reflecteren en te ontwikkelen. 

Issues die je tegenkomt in de werkomgeving die eventueel invloed hebben op je privé situatie kunnen besproken en gereflecteerd worden. Op deze manier blijf je ontwikkelen en werken aan een langdurig herstel. 

SBF_Bilan Diana Codfried LR-7990.jpg

Het nazorgpakket is een abonnement waarmee je jezelf tijd en ruimte gunt om structureel tijd voor jezelf in te bouwen onder begeleiding van een ervaren coach. Hiermee verklein je de kans op een terugval naar ziekte.  

Als verzekeraar is het mogelijk om dit pakket in te kopen aansluitend op een re-integratie traject. 

Er zijn drie abonnementsvormen beschikbaar, de minimale afname is één jaar. Het volledige traject zal begeleid worden door een NOBCO gecertificeerde coach. 

Pakket opties

Per maand 1 uur individuele coaching

Per maand: € 99,-

Pakket 1

Pakket 2

Per maand 2 sessies van 1 uur

individuele coaching

Per maand: € 199,-

Meest

gekozen

Pakket 3

Per maand 2 uur individuele coaching

en een groepssessie van 1 uur eens in de twee maanden

Per maand: € 250,-

Neem contact op

bottom of page