top of page

UWV trajecten

Nazorgpakket

Na een ziekteperiode weer aan het werk gaan valt niet mee.

Na een ziekteperiode weer aan de slag te gaan kan soms best tegenvallen voor een werknemer. Re-integreren in de originele functie of in een andere functie. Vanuit de positie van ziek zijn, beter worden en herstel om weer deel te worden in het arbeidsproces kost energie. En hoe kan deze energie het beste gereguleerd worden voor langdurig behoud?

Re-integreren kost tijd

Gaandeweg kan de werknemer ervaren dat er een terugval op de loer ligt, of dat deze al zijn intrede heeft gedaan... De gevraagde competenties om dit tegen te gaan kosten tijd om deze volledig eigen te maken. Of wellicht zijn er andere zaken gaan spelen die invloed hebben op het welbevinden. Het is dan fijn om terug te kunnen vallen op het nazorgpakket. Met een gecertificeerde NOBCO coach wordt maandelijks gereflecteerd en ontwikkeld, met als doel uitval te voorkomen. 

SBF_Bilan Diana Codfried LR-7990.jpg

Het nazorgpakket is een abonnement waarmee tijd en ruimte genomen wordt om structureel en onder begeleiding van een ervaren coach te blijven werken aan duurzame inzetbaarheid. Hiermee wordt de kans verkleind op een terugval naar ziekte.  

Er zijn drie abonnementsvormen beschikbaar, de minimale afname is één jaar. Het volledige traject zal begeleid worden door een NOBCO gecertificeerde coach. 

Pakket opties

Per maand 1 uur individuele coaching

Per maand: € 99,-

Pakket 1

Pakket 2

Per maand 2 sessies van 1 uur

individuele coaching

Per maand: € 199,-

Meest

gekozen

Pakket 3

Per maand 2 uur individuele coaching

en een groepssessie van 1 uur eens in de twee maanden

Per maand: € 250,-

Neem contact op

bottom of page