top of page

Ik wil re-integreren

Maatwerk staat bij de ondersteuning die de ervaren coaches van Bilan cultuursensitieve re-integratie B.V. bieden altijd voorop. Wij zijn een gecertificeerd partner van UWV voor de uitvoering van re-integratietrajecten.  

Meedoen lijkt zo gemakkelijk, echter is het niet voor iedereen zo eenvoudig. Bilan cultuursensitieve re-integratie B.V. staat voor een inclusieve maatschappij. Ongeacht afkomst, geaardheid, gender of waar jij je 'anders' in voelt ten opzichte van 'de rest'. We zijn onder andere gespecialiseerd in trajecten met coachees met een bi-culturele achtergrond. Mocht je de Nederlandse taal niet machtig genoeg zijn om het hoogst haalbare uit het coachtraject te halen, dan zoeken wij een coach die jouw taal spreekt. 

Sowieso is de taal die jij en je toekomstige coach spreken heel belangrijk, of dit nu in het Nederlands is of in een andere taal. Je moet elkaar begrijpen en aanvoelen. Daarom vindt er altijd eerst een vrijblijvende kennismaking met jouw potentiële coach plaats. 

In Nederland is het goed geregeld, maar vaak is het lastig de weg naar de juiste instanties te vinden. Ook kan het zo zijn dat je in aanmerking komt voor regelingen waarvan je totaal geen weet hebt dat ze er zijn. Heb je een uitkering van het UWV, dan kan het goed zijn dat je voor een van de onderstaande regelingen in aanmerking komt. Informeer gerust bij jouw contactpersoon van het UWV! 

Diensten

Participatie Interventie 

Maatschappelijke

deelname 

Begeleiding bij Scholing 

UWV Werkfit 

SBF_Bilan Diana Codfried LR-8419.jpg

Neem contact met ons op

bottom of page